Sunday, December 21, 2008

Uppcon09


jaha, vet inte hur jag ska känna och tänka om det där.

Wow, snart är det julafon :O jag tror jag har har köpt alla julklappar, jag har slagit in alla, fast ska slå om 2 st. (fast en är inte riktigt julklapp)
vi ska städa huset, jag ska baka, vi ska fixa massa skit.
Adde och Niclas kommer imorgon :D

Och den 16-18januari ska jag nog på uppcon :D
Om jag bara har råd :P

Monday, December 08, 2008

Fed up

Vad fan är det som händer? Vad har jag gjort? Jag fattar fan ingenting. Och jag är så jävla trött på det här, jävla Enköping, jag vill aldrig träffa någon därifrån igen! Jag hatat er, jävla fitt stad, jävla fitt folk. Så fort jag får råd så ska jag flytta ännu längre ifrån Enköping och aldrigaldrig komma tillbaka. Asså jävla ställe, det är bara fullt med fjortisar och omogna killar.
Jag känner den största avskyn mot er.
Och att du var sån, det skulle jag aldrig trott. Eller jo, det visste jag nog, men det gör inte mindre ont för det.

I'm fed up. det är det perfekta ordet för att beskriva hur jag känner.

Friday, December 05, 2008

Att vara Emma Eriksson ...

Just nu har jag ingen aning om hur jag mår, vad jag vill och allt sådant där. jag vill mest vara, jag orkar inte anstränga mig längre. Men jag måste verkligen ta tag i skolan nu, det här är inte grundskolan längre, det är gymnasiet och jag måste göra bra ifrån mig nu för att bli nått här i livet, jag försöker intala mig att det är nu det gäller men jag fattar inte, asså det känns som det bara är tidsfördriv. Att jag skulle växa upp lixom, hur troligt är det? Skaffa jobb, familj, tjäna pengar? haha säger jag bara, kul skämt.

Kan inte nån berätta för mig hur viktigt det är? jag har lixom försökt prata förstånd med mig jättelänge nu. Asså om inte någon får mig att fatta snart kommer jag få ett jobb som ger 10kr/timme eller nått.

Jag måste fixa svenska argumenterandetexten, och mediekunskapsläxan, och basläxan, och jag skulle behöva plugga japanska, och jobba lite mer med nyhetsartikeln, och göra engelska uppsatsen. Och så borde jag läsa ut fotografiskbild boken "Bild&Budskap".
Men nu vill jag spela the sims.


Jessica,Färgning snart?

I'm on fire!

Yey!
Nu är mitt hår massa rött :D:D:D:D