Friday, February 20, 2009

Mi espalda es menos oblicuo

Jag fick iaf tid hos en kiroprktor idag, som tur var var det någon som hade lämnat återbud.
Så jag fick komma dit och hon kollade ryggen liten och kom fram till att jag hade funktionell skolios, fast hon sa att det var fel att kalla det skolios eftersom det kan bli bra med hjälp.
Hon knäckte iaf vid två ställen i nacken, två ställen i ryggen och ett ställe i foten (Fattade inte riktigt den i foten men).
Ska dit igen näst nästa vecka.

Men det var läskigt xD först sa hon typ okej, nu ska vi knäcka din nacke, och du kommer tycka det är obehagligt och blablabla, man typ O.O
Så knäckte hon och det var faktiskt inte så obehagligt.
men nu måste jag dricka 2liter vatten per dag i några dagar, och jag gillar knappt vatten :/

Thursday, February 19, 2009

"Tu espalda es oblicua"

var på spa idag, massa mys, men massagegumman sa någonting som jag inte ville höra, hon sa att min rygg är sned, jag bara låg där och njöt och så säger hon helt plötsligt
"Du är öm här va?" och då svarade jag
"Ah" halvt borta.
"Ah det är nog för att din rygg är sne"
Och jag typ
"Say whaaaaaaat? O.o"
Och tydligen så är min vänstra höft både längre upp och längre fram än min högra och det är troligtsvis därför jag har så jävla ont i ryggen jämt.
Så nu är jag sur på alla skolsköterskor som kollat min rygg och sagt massor om att "neej, det är ingen fel på din rygg, du har nog bara obalans eftersom du red och har säkert mer magmuskler, träna ryggen, så blir det nog bra"
Så iaf hon föreslog att jag skulle gå till en kiropraktor och kolla, men jag har hört läskiga rykten om knäckande av ryggar där. Ursch.
Ska iaf försöka beställa en tid snart och förhoppningsvis så blir det äntligen bra då =)

Tuesday, February 17, 2009

La educación es importante

Det negativa med att gå en jounalistisk medie utbildning är att om man ser en reklam eller läser en text så kan man inte låta bli att analysera den, men tänker hela tiden åh, här har dom tänkt såhär och därför gjorde de så. Och om mamn läser en text och inte känner för att läsa färdigt den är det inte, okej det tilltalade inte mig, utan typ därför gilalr jag den inte, den som skrev den borde ha gjort så, och varför gjorde han/hon si och blabla. Det är ju fan jobbigt xD

Monday, February 16, 2009

La hierba es siempre más verde al otro lado

Nu har jag lov då, är skönt, men önskar att jag hade det lättare att komma in till uppsala, då jag mer eller mindre kommer sitta fast här eftersom jag måste kunna ta mig till örsundsbro för att ta bussen till uppsala. Men skulle gärna vilja komma dit och träffa folk och så.
Men har fått låna brorsans Tarantino box 8D Så kommer nog kunna underhålla mig ;) Dessutom har jag massa naruto avsnitt att titta på ^_^
Och mor och jag ska på spa på torsdag 8D :D
Jag bara förbannar faktumet att jag bor på landet och typ inte kan ta mig någonstans :/
Vill flytta till Uppsala som fan.

Felicitaciones Nicole :D

Idag är det Nicoles dag ^^
Hon blir 18 och myndig så grattis :D <3
(Kanske inte världens bästa bild då den tom är ur fokus, men bättre än ingenting ^^)

Friday, February 13, 2009

Yo soy la mala suerte

Men blä, det märks att det är fredagen den 13 idag!
Ingenting käns bra, och jag har massa redovisningar och skit och jag har typ inte gjort någonting, men jag orkarinteorkarinte! Asså allting har bara gått fel när jag skulle göra det, bilderna till fotolektionen blev blä eftersom jag inte kunde göra det som jag planerat som fan och de ideerna var typ as bra och redovisningen på mediekunskapen kommer suga hårt.

Ska nog på fricon sen typ i Mars eller vad det var, med typ brorsan och magga, adde ringde och frågade om jag ville med, och det gjorde mig glad =) att han liksom tänkte på mig och ville att jag skulle med.

Nu ska jag gå och ha ångest för allt som har med skolan att göra.

Wednesday, February 11, 2009

El conocimiento es poder

Okej, matte prov snart då. är feth nervös att jag ska faila. Men engelskan var tydligen inställd idag också så jag ska plugga så fort jag skrivit klart det här. har blitt väldigt mycket plugga senaste dagarna, men jag ska klara det! Och visa Familjen att jag också kan, slippa den där blicken och "Men du är ju bra på så mycket annat, som rita och skriva och allt såntdär kreativt" för varje gång käns det som "såntdär kreativt" bara är bullshit. Jag vet att de menar väl och älskar mig, men jag önskar att jag kunde göra dem riktigt stolta. Jag antar att jag har för mycket att bevisa för att ge upp nu.
"I always wanted to be the one that knows it all"

Jag känner förresten att jag har vuxit väldigt mycket på sista tiden, jag känner mig mycket smartare, och duktigare och äldre. jag känner att jag har kontroll på något sätt.
Och nu ska jag gå och ha kontroll över mattetal ^_^

Monday, February 09, 2009

Con el corazón en la mano

Varför är vi människor så rädda för att bli sårade egenkligen? Vi gör vad som helst för att skydda oss själva och våra hjärtan, vi kan till och med göra saker mot folk vi älskar så de tror att vi inte älskar dem lika mycket för att vi är rädda för makten de får över oss när de vet att man älskar. Jag är i alla fall rädd för det, men kanske är jag bara konstig.
Men sanningen är att det är lättare att såra en människa om man har dens hjärta "A blow to the heart could be fatal". Men jag tror att jag måste inse att även livräddning innebär hårda tryck mot hjärtat. jag säger inte att jag måste räddas, jag säger bara att jag måste bestämma mig för vilka jag kan lita på och låta dem röra mitt hjärta och inga andra, men jag måste också lita på dem jag kan lita på.

Människor är i högsta grad sårbara, och många är bra på att skydda sig, men många sårar nog sig själva för att de är rädda för att bli sårade.
Det är iaf vad jag tror.

Monday, February 02, 2009

Vida Grande

hola!
Okej det är officiellt nått fel på mig, jag hoppade av spanskan förra veckan för att det var drygt och jag orkade inte med det för att jag låg för långt efter, men nu tror jag att jag har ändrat mig. Eller jag vet inte, ska kanske försöka fortsätta lära mig själv iaf, genom att typ kolla på filmer, lyssna på musik och sådant.

Just nu sitter jag iaf i skolan,har redigerat bilder, men egenkligen ska jag göra antingen en valaffisch eller en produktreklam till år 2010. men jag vette fan hur jag ska göra. ska nog börja med produktreklamen, man vad ska jag ha för produkt? tänkte skapa en sj genom att rita i datorn men de hade inte sånhär ritpad här, de på GK kunde ha men det var tydligen deras eller nått, och jag vill INTE rita förhand i datorn utan en sån. Så asså eftersom det är i framtiden så kan jag inte ta en redan uppfunnen sak jue :/
Så vette fan hur jag ska göra, om jag endå hade en pad sj, jag vill ju ha en sån, men har inte råd just nu. Ska köpa en mobil, och vill ha massa skit, och dessutom måste jag spara pengar till i sommar eftersom man inte får studiebidraget då.