Wednesday, September 30, 2009

Många säger att ha barn är det största som någonsinn hänt i deras liv. Är det bara jag som tycker att det borde finnas större saker i livet?
Är det bara jag som kräver mer?

got a love so strong let the beat go on




Och Nicole har påverkat mig i sin icke närhet.
Lars Winnerbäck, jag börjar förstå hennes kärlek, men bara lite än :P

Jag får liksom ingen ordning

Nu är jag mer eller mindre frisk igen och tillbaka i skolan.
Jag har fått tag på ännu en Trudi Canavan Bok! :D jag började i måndags och den är tjock som fan men den höll mig sällskap igår när jag var hemma och sjuk så snart är den slut :( Varje gång jag läser nått av henne slås jag av hur otroligt duktig hon är, allting passar så perfekt ihop. Fast måste säga att den här boken inte var riktigt lika bra som de andra, men iof fortfarande bättre än många jag läst :P(hittills) :P

Idag ska pappa och mamma till Adde och hjälpa honom med flytt, jag skulle vilja hänga med och hjälpa& träffa honom och se hans lägenhet, men jag vet inte om jag kan :/ Har mycket i skolan just nu och Engelskan ska vara klar tills i morgon. Så jag tar kanske bussen hem och gör det. Måste bestämma mig.

&Nicole är typ sjuk eller nått, det suger hårt.

Wednesday, September 23, 2009

"Vem är du i fr2jm"?

Hallå folket!
Jag sitter i skolan som jag brukar typ :P Fast i morgon är många lediga, inklusive mig :P Jag ska träffa en person på word och ha intervju för en praktikplats där, delade tankar där, lol xD Sen på fredag ska jag och nicole till stockholm och bli spådda (:o) vi håller på att göra ett magazin om övernaturligt och ska skriva ett repotage om spådom typ :) Ska också ha ganska mycket teater träningar eftersom jag har teaterföreställning på söndag. :D Sen ska jag också försöka träffa Fredric, det var typ länge sedan och det vore awsome :)
Vad ska ni göra på er långhelg? (Eller bara helg för vissa)



Förresten, är inte facebook underbart? för var annars kan man klicka på några få knappar och lägga upp ett jävligt elakt test om en hel klass? (okej finns kanske ganska många ställen men ändå) Min klass har fått ett sådant test, det har iofs blivit borttaget nu, men det hette "Vem är du i Fr2Jm?" och man fick svara på frågor och sedan blev man nån av oss, och visst kul idé om det inte vore för att det var värdens elakaste grejer som stod om oss. Asså vad fan är det för idiot som inte har ett uns jävla respekt för människor och som måste klanka ner på andra för att må bra. Äckliga människa. Tycker synd om folk, eller well, mig med, men jag bryr mig inte så mycket eftersom de som jag skulle bry mig om vad de tycker aldrig skulle skriva nått sånt, man jag antar, det gjorde inte en precis gladare.

Det får mig att tänka på svenska lektionen där vi skulle göra ett helvete och rangordna vilka brott som man får störst straff för och så.(Inspirerat av Dantes Inferno) Fan att jag inte satte Respektlösa människor allra längst ner, med det västa straffet. Fyfan, jag tål mycket men inte folk som inte kan visa människor respekt.

Monday, September 14, 2009

Random

Yo
I helgen var jag på kulturnatten i Uppsala med Nicole, jag fick se en japansk tecermoni, lol ^^
Och så käkade vi sushi, och typ prövade kinesiskt te utanför bibblan. Det var pretty much it xD
Nicole skulle rida så vi drog ganska tidigt. Asså själva kulturnatten var inte awsome men det var kul att vara med Nicole. Men det värsta var att jag glömde min mobil hemma så jag kunde inte få kontakt med någon och fortsätta natten. :/
Igår fyllde farsan år också och brorsorna kom hem, det var kul :) Vi var typ musikaliska xD Vi spelade blinka lilla stjärna, niclas på bas, adde på piano och jag på gitarr ^^ och så lärde jag Niclas Herrarna i Hagen på piano :) Det var typ min favvo låt när jag var liten och texten är typ tragisk :/

http://www.youtube.com/watch?v=dHrMABpeZSU&feature=related

Tuesday, September 01, 2009

The mind is a complex thing

En otroligt dålig dag måste jag säga.
Jag kan inte bestämma mig och jag har känt mig djup eller helt enkelt näst intill depprimerad. Allting suger men jag är inte längre ledsen över att allting suger, istället är jag frustrerad och vill uppleva äventyr. Jag vet att jag inte vill stanna här och undrar om jag ens kommer klara att stanna här. Det är inte längre "det här stället suger, allting är bättre någon annanstans" nu är det snarare att jag vill sluta vilja ha det som jag kan få här för jag orkar inte. Jag skulle behöva tid för mig själv, resa någonstans och bara vandra runt.
Sabbatsår är seriös tanke, men jag vet att det aldrig blir så för i min hjärna är utbildning så viktig att jag skulle kunna förlora förståndet för det.

Jag hoppas att det bara är den tiden på månaden vilken dag som helst och jag faktiskt inte håller på att tappa förståndet eller sjunka i depression.